Inom kort inleds den sköna och välförtjänta semesterperioden. Ett år som detta då fiberprojekten avlöser varandra utan uppehåll, är vi på Rala extra måna om att ge dig den service du behöver och vi finns på plats under hela semesterperioden.
Självklart tar också vi välbehövlig semester i olika perioder för att vara tillbaka med styrka kraft i mitten av augusti och en spännande, intensiv och rolig höst.

För att vi ska kunna ge dig och ditt projekt den service ni behöver kan det vara bra för dig att notera några saker. Vi är bemannade på order och logistik men det kan ta någon eller ett par dagar extra för dig att få det material som du beställer. Även våra logistikpartners går in i semesterperiod och det kan ha viss effekt.

Ring 020-210 500 när du vill tala med Erika, Helen och Amila på order eller maila oss direkt på order. Det absolut enklaste är nog om du handlar i vår webbshop. Skapa ditt konto och kom igång direkt!

Välkommen med din beställning!

« Previous post Next post »
More news
Senaste inläggen
04sep

Rala Sweden AB förvärvas av PrimoTech Group AB

PrimoTech har per 2023-08-24 förvärvat majoriteten av aktierna i Rala Sweden AB. Rala har sedan 1988 utvecklat och levererat tekniklösningar för infrastruktur och anläggningar. Idag är företag...
Läs mer