Lediga tjänster: Driftig utvecklingsansvarig till Rala

Motiveras du av de utmaningar som kommer att ställas på framtidens digitala samhälle? Vill du kombinera teknik och affärer men samtidigt vara med och bidra till samhällets nytta? Då finns den chansen nu! Var med och anta utmaningen att bygga framtidens samhällsnät då vi nu söker en utvecklingsansvarig som kan leda arbetet med att utveckla, forma och förvalta vårt erbjudande inom detta område. 

Om Rala

Rala är verksamt inom utvecklandet av ny fiberinfrastruktur. Vi har en bred erfarenhet från utbyggnaden i Sverige och etablerar oss nu på andra europeiska marknader. Vi verkar främst inom den passiva delen av fibernätet och tillsammans med ledande leverantörer inom området ser vi till att leda utvecklingen av nya produkter och tjänster.

Vi på Rala drivs av att det är kul och få vara med att skapa framtiden och våra värderingar finns nedtecknade i vår bok ”In every fibre”. 

Om arbetet

Som vår nya Utvecklingsansvarige kommer du att arbeta med internationella team och med moderna IT-verktyg. Du kommer att driva arbetet tillsammans med personer på företaget samt med våra leverantörer. En viktig del i arbetet kommer att vara att dokumentera och säkra Ralas rådighet över de produkter och tjänster som tas fram. Utöver arbetet med att utveckla förväntas du stödja våra marknadsbolag i Sverige och Tyskland vid kundkontakter samt vara delaktig i kontakten med Ralas utvalda leverantörer.

Rala är ett bolag med korta beslutsvägar som nu erbjuder en spännande roll där du bidrar till utvecklingen av verksamheten. Du som person har stora möjligheter till att kunna påverka din egen och företagets framtida väg. I tjänsten förekommer resor då och då, men arbetet sker främst i Sverige. 

Om dig

Rala har kontor i Linköping, Stockholm och Göteborg. Placering sker i första hand vid något av dessa, men kan även vara på annan ort. 

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Rala med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se .

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Patrik Funke 013-32 94 22 eller Stefan Peterson VD Rala NGN Sweden AB.