lantlig_trumma

Sommartider pÄ Rala

Inom kort inleds den sköna och vÀlförtjÀnta semesterperioden. Ett Är som detta dÄ fiberprojekten avlöser varandra utan uppehÄll, Àr vi pÄ Rala extra mÄna om att ge dig den service du behöver och vi finns pÄ plats under hela semesterperioden.
SjÀlvklart tar ocksÄ vi vÀlbehövlig semester i olika perioder för att vara tillbaka med styrka kraft i mitten av augusti och en spÀnnande, intensiv och rolig höst.

För att vi ska kunna ge dig och ditt projekt den service ni behöver kan det vara bra för dig att notera nĂ„gra saker. Vi Ă€r bemannade pĂ„ order och logistik men det kan ta nĂ„gon eller ett par dagar extra för dig att fĂ„ det material som du bestĂ€ller. Även vĂ„ra logistikpartners gĂ„r in i semesterperiod och det kan ha viss effekt.

Ring 020-210 500 nÀr du vill tala med Erika, Helen och Amila pÄ order eller maila oss direkt pÄ order. Det absolut enklaste Àr nog om du handlar i vÄr webbshop. Skapa ditt konto och kom igÄng direkt!

VÀlkommen med din bestÀllning!

« Previous post Next post »
More news
Senaste inlÀggen
26okt

Rala förstÀrker och ökar utvecklingstakten

VÄr VD Tobias Ahl, som har drivit hela verksamheten sedan 2003, kommer framöver lÀgga mer tid och uppmÀrksamhet pÄ utvecklingsfrÄgor och den internationella expansionen, inte minst i Tyskland. Tobias fortsÀtter ocksÄ som koncernchef och VD i moderbolaget.

LĂ€s mer