rala rekryterar kompetens

Rala rekryterar

Vi söker kontinuerligt nya medarbetare som vill vara med och pÄverka utvecklingen av det moderna, uppkopplade samhÀllet. Förutom specifika tjÀnster söker vi alltid efter dig som med ett stort engagemang och hjÀrta vill rulla ut fibernÀt och utveckla ett hÄllbart samhÀlle för alla, i Sverige och runt om i Europa. Ta gÀrna kontakt med oss om du Àr  sprÄkkunnig och vill bygga verksamhet och har erfarenhet av:

-internationell logistik och vill jobba i Europa,

-kan massor om fiberteknik och vill ta dig an nya utmaningar,

-har planerat fibernÀt och vill göra det bÄde i och utanför Sverige.

Om du Àr intresserad av att jobba i ett spÀnnande och aktivt team av medarbetare som jobbar bÄde i Sverige och internationellt sÄ ser vi gÀrna att du hör av dig.

Just nu söker vi dessutom Uppdragsansvarig, Projektör och Tekniska sÀljare. Klicka för att lÀsa mer om de specifika tjÀnsterna!

Vill du veta mer om vad Rala kan erbjuda Àr du vÀlkommen att ringa Britt-Inger Eliasson, HR-ansvarig, pÄ 070-51 33 178

VÀl mött med din intresseanmÀlan!

 

Utmaningen nÀr vi vÀxer Àr att behÄlla sjÀlen och kÀnslan

Karin Ahl Ă€r affĂ€rsutvecklare pĂ„ Rala. I dag har vi verksamhet i Sverige, Tyskland och Storbritannien – och planen Ă€r att fortsĂ€tta vĂ€xa. Om fem Ă„r tror jag att vi Àr en av de största spelarna i Sverige och Europa pĂ„ att leverera stödfunktioner, tjĂ€nster och material till fibernĂ€tsĂ€gare. Passion, glĂ€dje och lyhördhet. Det skulle jag sĂ€ga kĂ€nnetecknar företagskulturen. Vi gör det vi gör för att det Ă€r det bĂ€sta vi vet. Det Ă€r ocksĂ„ dĂ€rför vi gĂ„r bra. Du kan aldrig fĂ„ till den kundnĂ€ra relationen utan det. Det ligger i vĂ„ra gener, i varenda fiber.