Skarvning & terminering
Skarvning & terminering

Tekniska lösningar som skapar de bÀsta förutsÀttningarna

Flexibilitet, översikt och enkel Ätkomst Àr grundlÀggande förutsÀttningar för att en installerad infrastruktur ska behÄlla sitt vÀrde. Det gÀller inte minst vid utskarvning, terminering i noder och avslut vid enskilda anslutningar.

Vi erbjuder teknik och lösningar för bÀsta förhÄllanden under mÄnga Är, frÄn första installation och framÄt.

VÄra skarvboxar, ODF-hyllor och racksystem hÄller carrier-class för alla tillÀmpningar.

Korskopplingar

I noder kommer ofta stora mÀngder fiber att termineras och korskopplas.

Fiber frÄn andra noder ska kopplas in i aktiv utrustning, hundratals eller tusentals accessfibrer ska kopplas in i switchar och operatörers utrustning ska kopplas in mot fibernÀtet. En krÀvande situation dÀr en genomtÀnkt lösning sparar tid, kraft och pengar under lÄng tid. Vi hjÀlper dig.

Skarvboxar

Skarvboxar för fibernÀt har flera viktiga uppgifter. Fiber och skarvar ska skyddas mot yttre element samtidigt som konstruktionen ska möjliggöra att infrastrukturen bÄde kan byggas ut, förÀndras och underhÄllas pÄ enklast, snabbaste och billigaste vis. Under lÄng tid. Hög IP-klassning Àr givet, men den klokt organiserade inredningen kombinerat med kabelgenomföringar av senaste snitt Àr det som verkligen avgör nÀr vÀrdet pÄ installationerna avgörs. I samarbete med Commscope erbjuder vi ett brett utbud som fyller varje tÀnkbart önskemÄl och krav.

 

Organisation för dokumentation och flexibilitet
Alla Ralas skarvboxar har de egenskaper som krÀvs för att fibernÀtet ska hÄllas i god ordning. Det innebÀr att inredningen Àr genomtÀnkt och möjliggör enkel rangering av fiber och fiberskarvar. RÀtt installerad kan ocksÄ fiberlÀnkar brytas upp och rangeras om utan att övriga fibrer i skarvboxen pÄverkas. Det finns utrymme för hantering av överlÀngder, det gÄr enkelt att blÀddra mellan skarvkassetter och alla fibrer guidas sÄ att inte vedertagna böjradier underskrids. Resultatet Àr att installatörer aldrig behöver vara oroliga för att gÄ ner i skarvboxarna och vÀrdet av varje fiber behÄlls under hela dess livslÀngd.

 

Riktigt enkla och kostnadseffektiva kabelgenomföringar
Med en komplett serie kabelgenomföringar för skarvboxar baserade pÄ GelSeal-teknik har arbetsmomenten vid intag av kabel minimerats.