Hisingsbacka FC har förstått vilken avgörande roll de spelar för att riva ner murar och skapa möjligheter för barn och ungdomar som kommer nyanlända till Sverige. Som en av fjorton breddidrottsföreningar har de satsat på ett fotbolls- och kulturprojekt för killar och tjejer. Eldsjälar är helt avgörande för att den här typen av föreningar och projekt ska leva. I Hisingsbacka FC har man Leif Sjöqvist med sina 26 år inom föreningen. Tillsammans med stöd från Göteborgs Fotbollsförbund så har man förstått att för framtiden är det helt avgörande att idrottsföreningarna inte bara fokuserar på sin kärnverksamhet för att bidra till samhällsutvecklingen.

Vi på Rala är otroligt glada att följa Hisingsbacka FC då vi valt att sponsra dem. Vi hoppas att fler projekt startar runt om i landet och att fler bidrar till att stötta den här typen av initiativ. Det bygger ett hållbart samhälle med trygga individer.

Läs hela reportaget i Göteborgsposten här.

Bild: Carl Sandin

« Previous post Next post »
More news
Senaste inläggen
16mars

Ralaflex G2 Robust, en kraftfull mellanbror 

Var miljö har sitt behov  Reykjavík, Visbys innerstad, Pajala, Stockholms city eller utanför domkyrkan i Lund. Ralaflexbrunnar kan vi hitta på så många olika platser och i väldigt varierand...
Läs mer