Behovet av att kunna täta och hålla tätt i kanalisation som är förlagd är stor. Den är också inte helt lätt att lösa alla gånger. Det finns många olika dimensioner både på kablar och kanalisation som gör att du måste hitta rätt tätning både för röret och som passar kabeln.

Vi får många frågor från våra kunder om just hur de kan täta sina anläggningar och vi har känt ett växande behov av att hitta en smidig, flexibel och hållbar lösning att ta till marknaden. Under sommaren 2019 har vi testat en tätningsmassa som kan appliceras oberoende av dimensioner på rör och kabel, på land, i brunn, inom- eller utomhus. Det här är en lösning som passar allt och alla.

Nofirno är en tätningsmassa som kan appliceras i röret och runt den kabel eller mikrorör som behöver tätas. Förberedelserna är lätta. Insidan rengörs lätt med avfettning och torkas ren. Därefter monteras gummirör som separerar och bygger en bas i själva tätningen. Ovanpå gummit sprutas sedan massan på. Ytan kan snyggas till genom att lätt torka av med en fuktad trasa för att få en jämn och slät yta.

Om ytterligare kabel ska installeras längre fram går det lätt att göra hål i tätningen för att komma igenom den och sedan täta på nytt runt den nya kabeln.

Det här är en lösning som vi tror kommer att ersätta många av de fasta tätningarna och som är lätt att ha med sig under installationer.

Kontakta oss gärna för mer information och en demo på plats. Du hittar produkterna i vår webbshop.

« Previous post Next post »
More news
Senaste inläggen
16mars

Ralaflex G2 Robust, en kraftfull mellanbror 

Var miljö har sitt behov  Reykjavík, Visbys innerstad, Pajala, Stockholms city eller utanför domkyrkan i Lund. Ralaflexbrunnar kan vi hitta på så många olika platser och i väldigt varierand...
Läs mer