Välkommen till Rala. Vi tror du kommer trivas här.

Vill du vara med och påverka utvecklingen av det moderna, hållbara samhället? Utmärkt – för det är precis vad du kommer få göra, på ett eller annat sätt, som en i teamet här hos oss på Rala.

Och teamet? Vi tror du kommer gilla det. Vi är ett gäng engagerade människor med stor passion för vad vi gör, och massor av kunskaper och erfarenheter som vi gärna delar med oss av.

På den här sidan får du en inblick i hur det är att jobba på Rala – det handlar om allt från vår kultur och våra värderingar till vårt erbjudande till dig. Men kom ihåg: vår resa har egentligen bara börjat – tänk vad vi kan vara med dig ombord!

Lediga tjänster just nu

Vi är alltid nyfikna på dig som är nyfiken på vårt företag och det vi arbetar med. Om du har en tanke om hur du kan göra Rala bättre och är intresserad av att arbete tillsammans med oss – skicka ett e-brev till info@rala.com och berätta lite om dig själv.


En företagskultur vi skapar tillsammans.

En företagskultur låter sig sällan beskrivas med några få ord. Allra helst måste den upplevas. Men om du frågar oss som jobbar här skulle nog svaret bli att engagemang, glädje och lyhördhet är vad som allra främst kännetecknar vår kultur.

Vi har kul på jobbet, helt enkelt – och kanske beror det just på att vi jobbar med så viktiga frågor där vi verkligen kan göra skillnad. Att bidra till utvecklingen av det hållbara samhället är och har alltid varit en stark drivkraft här på Rala, och det är en drivkraft som präglar både vad vi gör och hur vi gör det.

Så, hur gör vi det då? Svaret är, allt som oftast: tillsammans. Som ett mindre företag med en superplatt organisation jobbar vi ofta på tvären, över avdelningsgränser, för det är när vi sammanför alla våra kunskaper, erfarenheter och olika perspektiv som vi når som allra längst – och utvecklas som mest.

Våra värderingar: The Rala Spirit.

Alla på Rala har naturligtvis sina egna unika intressen, personligheter och drivkrafter. Men en sak delar vi, och det är våra värderingar. Vi kallar dem ”The Rala Spirit”.

På Rala är vi nära kunden – och har så alltid varit. Vi värnar om långsiktiga kundrelationer som bygger på ömsesidigt förtroende, och för oss betyder det ett stort engagemang där vi lyssnar, anpassar oss och ser till att ständigt utvecklas för att möta våra kunders växande och skiftande behov.

Att ha det bästa erbjudandet är en självklar grundsten i vår verksamhet. Premiumprodukter är dock bara början. Vårt erbjudande handlar lika mycket om kunskap; både om våra egna produkter och om våra kunders verksamheter. Kort sagt, ett helhetstänk som bygger på kvalitet och hållbarhet – det är så vi bygger framtidens infrastruktur.

Våra kunders förtroende är hela grunden till vår framgång, och det är ett förtroende vi vinner genom att alltid hålla vad vi lovar. Leveransprecision och kvalitet är nyckelorden här – samt, naturligtvis, att alltid ha en nära dialog med våra kunder och leverantörer.

Världen förändras, och vi med den. En hög grad av flexibilitet är därför en av de viktigaste nycklarna till vår framgång. Den här öppenheten och nyfikenheten på allt som är nytt – och viljan att hela tiden utvecklas vidare – är värdefulla drivkrafter som gör att vi kan vara precis där vi behöver vara. Nämligen steget före.

Vår framgång är alltid resultatet av en gemensam prestation, så samarbetsförmåga och en vilja att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter är vad vi värdesätter allra högst. Vi kallar det att vara sanna i det vi gör.

Ett välmående företag.

Egentligen finns bara ett mått på välmående företag, och det är att medarbetarna mår bra. Att den som mår bra faktiskt presterar ännu bättre – ja, det är förstås en trevlig bonus.

Som du förstår är ingenting viktigare för oss än din hälsa. Men vårt friskvårdsbidrag är bara början. Vi tror också på att ge dig den frihet du behöver för att kunna göra ditt jobb på bästa sätt, och det kan till exempel betyda att du själv bestämmer över din arbetstid eller att du kan arbeta hemifrån ett par dagar i veckan (allt beroende på vilken roll du har, naturligtvis).

En sak är säker: som medarbetare på Rala ska du alltid kunna ha en balans mellan arbete och fritid. Vi är bara en av bitarna i pusslet.


Fika, frukt och fina förmåner.

Det ska vara kul på jobbet, tycker vi. Men vad är det egentligen som gör att man trivs på en arbetsplats? Arbetsmiljön är viktig för oss på Rala, och därför ser vi till att skapa trivsel i vardagen. Som lite extra gott fika, eller att det alltid ska finnas färsk frukt på kontoret.

Men arbetsmiljö är ju mycket mer än bara ett fysiskt kontor. Lika mycket handlar det om känslan av gemenskap och tillhörighet – och den bygger vi på många olika sätt, både på och utanför kontoret. Segling, till exempel – det är teambuildning enligt Rala. Frågan är bara: vart bär det av nästa gång?


Ska man utveckla samhället måste man börja hos sig själv.  

Till sist – om man som vi på Rala har ambitionen att utveckla det hållbara samhället, då finns det inga genvägar. Men all utveckling börjar hos en själv, och det är därför vi också lägger vikt vid din egen, personliga utveckling som anställd här hos oss. Du ska kunna växa med Rala, helt enkelt, och det är något vi stämmer av minst en gång varje år. För kom ihåg: det här är en resa vi gör tillsammans.

På väg mot det hållbara samhället.