Rala söker en driven och ambitiös säljare som vill bygga relationer.

Ett expansivt företag

Rala har utvecklat och levererat tekniklösningar för infrastruktur och anläggningar sedan 1988. Idag är företaget verksamt inom flera områden. Det är en spännande, dynamisk värld i stark utveckling och omställning vilket ställer höga krav på flexibilitet och nytänkande. Tidigare infrastrukturer integreras för att skapa fördelar, effektivisering och bana väg för innovation. Rala siktar högt och har ambitioner att bidra till högre säkerhet, bättre miljö och en hållbar byggnation inom fler branscher.

Ett utvecklande jobb

Du erbjuds en spännande och utvecklande roll i ett företag som befinner sig i ett intressant och föränderligt läge. Rollen som vi nu rekryterar till ställer krav på dig som person att du gillar att knyta nya relationer, jobba långsiktigt och kan ha mycket runt dig. Du ingår i ett team på säljavdelningen, bestående av fem säljare – ett team med gedigen teknisk kompetens och branscherfarenhet. Rollen bygger på att du som säljare tar ett eget stort planeringsansvar och kan jobba både enskilt och i grupp. Du kommer att rapportera till Säljchef och VD. Rala har kontor i Stockholm, Linköping/ Skänninge och Göteborg. Du kan utgå från det kontor som passar dig bäst.

Vad krävs för att göra ett bra jobb?

Du ska ha en relevant utbildning samt erfarenhet av teknisk försäljning helst från både produkter och tjänster. Som person ska du brinna för att kommunicera möjligheterna med teknisk lösningar i framkant och jobba långsiktigt. Vi vill att du har viss ledarerfarenhet, som innefattar såväl personalansvar som budgetansvar. Som ingående i säljteamet på Rala ska du se till dina och din grupps möjligheter, bidra till din och andras framgång och vara ett föredöme för säljkåren. Du bör ha en strategisk höjd och vara bra på att bygga långvariga kundrelationer. Det är viktigt att du förstår varumärkets roll i försäljningsprocessen och samspelet mellan olika aktörer och påverkare/upphandlare inom entreprenad och infrastruktur. Vana från entreprenader och olika aktörers roller inom bygg- och infrastruktursektorn är en styrka.

Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan!

Rala jobbar aktivt för att ha en jämn fördelning inom bolaget både vad gäller ålder och kön och bakgrund. Vi tror att det är variationerna som gör oss starkare som grupp.

Ansök genom att skicka in ett mail till hr@rala.com med ett personligt brev och din CV. Vi vill gärna ha din ansökan senast den 30 september 2021.

Har du frågor kan du kontakta Tobias Ahl, Teknikchef, 070-631 88 78, eller Ingrid Lindbom, HR, 072-18 20 345.

Välkommen till Rala!