Uppdragsansvarig på Rala, vad innebär det? Det korta svaret på den frågan är utmaningar, personlig utveckling, många kontaktytor, internationella möjligheter och chansen att jobba med en av vår tids viktigaste teknologi inom infrastruktur – fiberteknologi.

Primärt ligger rollen som uppdragsansvarig inom Ralas svenska säljbolag Rala NGN Sweden AB, men insatser inom internationella uppdrag kan förekomma och behoven inom Ralas internationella verksamheter växer. Rala erbjuder dig möjligheten att ta klivet in i ett bolag med internationell expansion i sikte.

Om Rala

Rala har varit en del av fiberteknologins framväxt i Sverige sedan 1988. Ralas fokus har sedan starten varit, och är fortfarande, den passiva infrastrukturen. Hos Rala finns ett komplett sortiment av högkvalitativt material för byggandet av fibernät och ett tjänsteutbud som stödjer nätägare och andra under vägen till ett robust framtidssäkert fibernät.

Branschen är på stark frammarsch och kommer troligtvis att fördubblas under de närmaste åren. Rala siktar högt och har ambitioner att revolutionera projekten för utbyggnad av publik infrastruktur för telekommunikation. Både i Sverige och i andra länder.

Om arbetet

Ralas sätt att utföra kunduppdrag på, inom konstruktion och projektering av fibernät är helt unikt. Metoden och lösningarna har mötts av ett stort intresse från kunderna och antalet uppdrag ökar kraftigt. Visst skulle det vara spännande att lotsa framtidens uppdrag i hamn!

Rollen som uppdragsansvarig innebär i korthet:

 

Resor och möten kommer att vara en stor del i rollen som uppdragsansvarig, mest med kunder, men också med Ralas medarbetare, för att koordinera uppdragen. Dina kunskaper inom projektledning gör att du håller projekten inom givna ramar, vilka du själv har varit delaktig i att skapa.

Planering och uppföljning av uppdragen är en del av din vardag, likväl som att sammanställa rapporter och protokoll från möten.

Du deltar också i utvecklingen av Ralas tjänsteutbud, såväl tekniskt som kommersiellt, och jobbar ihop med säljledning och nätdesigners i olika interna utvecklingsprojekt.

Placeringsort är antingen Ralas kontor i Linköping eller Stockholm.

Om dig

För rollen som uppdragsansvarig på Rala behöver du ha erfarenhet av att jobba i projekt, gärna i rollen som projektledare. Det är självklart en stor fördel om du har vana från fiberutbyggnadsprojekt, antingen som konsult, entreprenör eller som beställare, men det är inte ett krav.

Vi önskar att du har en relevant utbildning i grunden, troligen tekniskt inriktad, gärna från högskola/universitet.

Du är van vid ansvar, både för ekonomi och för att leveranser är korrekta och levereras inom överenskommen tid.

Med utbildningen som grund har du genom praktiskt arbete lärt dig hur du får människor att arbeta tillsammans mot gemensamma mål och nå lyckade projekt. Du är pedagogisk och kommunikativ, i såväl tal som skrift. Gärna också på engelska. Du inser vikten av struktur, ordning och reda men har samtidigt en känsla för good enough.

Du är van vid att använda system för projektstyrning-  och redovisning eller de vanliga Office-programmen.

Då resor förekommer är B-körkort ett krav.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Rala med Skill/Industrikompetens.

Urvalsarbetet kommer att påbörjas under mitten av augusti men vänta inte med att söka.

Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Skill/Industrikompetens, Elise Karlborg, 013-473 20 64.