En ny 144-mikrokabel med mindre diameter och enklare midspan.

Ralas mikrokablar karaktäriseras av exceptionell installationskapacitet, inte minst i form oöverträffade blåslängder, mekaniskt skydd över lång tid samt mycket enkel preparering. Det innebär att Ralas mikrokablar är utmärkta som grund för framtidens fibernät.

Den nya 144-mikrokabeln är inte en revolution av kabelmarknaden, men den har nya egenskaper som gör den enklare att installera och att arbeta med. Den har mindre diameter och enklare midspan och dessutom är den både stryk- och stresstålig.

Lättare att installera
Tack vare en mindre diameter, 0,2 mm mindre än den förra, så är den nya modellen lättare att installera. Det blir lite enklare för teknikerna att få kabeln på plats.

Varför är 12×12 bättre än 6×24?
Ralas nya 144-mikrokabel har 12 tuber med 12 fiber i varje, istället för 6 tuber med 24 fiber i varje. Det blir mer ekonomiskt och enklare att göra en en ingång på hel kabel för att ta ut en eller flera fiber.

Märkt enligt S12.
Artikelnummer: 1380144S
Läs mer om den nya kabeln i produktdatabladet.

Beställ kabeln direkt i vår webbshop.

« Previous post Next post »
More news
Senaste inläggen
31aug

Ralaflex Säkerhetsbrunn RC3 SLI- den mest kompletta brunnslösningen

Ralaflex Säkerhetsbrunn RC3 lanserades under 2020 och var helt unik i sitt slag genom att erbjuda en säkerhetslösning för brunnar som passade för högre skyddsnivå. Under våren 2022 lanserades ...
Läs mer