En ny 144-mikrokabel med mindre diameter och enklare midspan.

Ralas mikrokablar karaktäriseras av exceptionell installationskapacitet, inte minst i form oöverträffade blåslängder, mekaniskt skydd över lång tid samt mycket enkel preparering. Det innebär att Ralas mikrokablar är utmärkta som grund för framtidens fibernät.

Den nya 144-mikrokabeln är inte en revolution av kabelmarknaden, men den har nya egenskaper som gör den enklare att installera och att arbeta med. Den har mindre diameter och enklare midspan och dessutom är den både stryk- och stresstålig.

Lättare att installera
Tack vare en mindre diameter, 0,2 mm mindre än den förra, så är den nya modellen lättare att installera. Det blir lite enklare för teknikerna att få kabeln på plats.

Varför är 12×12 bättre än 6×24?
Ralas nya 144-mikrokabel har 12 tuber med 12 fiber i varje, istället för 6 tuber med 24 fiber i varje. Det blir mer ekonomiskt och enklare att göra en en ingång på hel kabel för att ta ut en eller flera fiber.

Märkt enligt S12.
Artikelnummer: 1380144S
Läs mer om den nya kabeln i produktdatabladet.

Beställ kabeln direkt i vår webbshop.

« Previous post Next post »
More news
Senaste inläggen
04sep

Rala Sweden AB förvärvas av PrimoTech Group AB

PrimoTech har per 2023-08-24 förvärvat majoriteten av aktierna i Rala Sweden AB. Rala har sedan 1988 utvecklat och levererat tekniklösningar för infrastruktur och anläggningar. Idag är företag...
Läs mer