Linköping 14 november 2016

Rala har idag meddelats att de godkänts för certifiering enligt Robust Fiber. Att vara certifierad innebär att företaget följer de framtagna anvisningarna kring hur man anlägger fibernät på robusta sätt. Kunskaperna bidrar till att göra Sverige till ett föregångsland för robusta anläggningar inom fiber.

”Vi på Rala ser det som en självklarhet att leva upp till de krav som anges och ansöka om certifiering enligt Robust Fiber. Vi var med tidigt i projektet då stommen till ramverket arbetades fram och genom alla de diskussioner som drevs i det arbetet ser vi självklart certifieringen som en naturlig del av vårt kvalitetsarbete internt. Även om det här gäller den svenska marknaden så betyder det här att våra kunder runt om i Europa får samma goda och standardiserade leveranser i alla led från oss”, säger Tobias Ahl VD på Rala.

Den första december arrangerar Rala tillsammans med Stadsnätsföreningen ett seminarium. Om du är intresserad av att delta på det seminariet kan du maila oss för mer information om ditt deltagande. Seminariet är kostnadsfritt mellan kl. 13-16 i Ralas lokaler i Stockholm.

« Previous post Next post »
More news
Senaste inläggen
15sep

Brinner du för att utveckla affärer och verksamhet? Sök VD-rollen hos oss!

2023 söker Rala nya kollegor som vill bli en del av en spännande utveckling. Just nu söker vi VD....
Läs mer