Rala har sedan många år varit i framkant inom mikrokabeltekniken. Nu lanserar vi den senaste generationen av våra Versakablar som verkligen innebär ett stort steg mot fler fibrer i tunnare kablar. Utan att tumma på andra viktiga egenskaper – snarare tvärtom.

En ny generation kablar

Inom Versa G3-serien finns kablar från 96f till 552f. Alla med utmärkta installationsegenskaper. Nedan är en översikt över de olika Versa G3-kablarna.

Ökad kapacitet i näten

Genom att göra kablarna tunnare än tidigare generationer så kan kapaciteten ökas, i befintlig kanalisation och vid byggen av nya nät.

Mer fiber i tunnare kablar. Några exempel;

Versa G3, 552f har en diameter på bara 8,2 mm,

Versa G3 288f, går bra att blåsa i 14/10 rör,

Versa G3 96f i 7/5,5 mm.

Robustare

Versa G3 är uppbyggd med fillers enligt tekniken som finns i SZ-Stranded loose tube kabel. Mellan tuberna ges längsvattentäthet genom svällband. Rala har inte dragit ned på mantelns tjocklek.

Smidigare

Versa G3 klarar minde böjradie vilket bland annat betyder att det är smidigare att slinga med Versa G3. Installationen, prepareringen är smidigare då tuberna är tunnare

 

Läs mer om de nya kablarna, klicka här.

Kabelspecifikationen finns här.

Vill du lära dig mer om hur du kan använda Versa G3 i din anläggning? Anmäl dig till vårat webinar, här.

« Previous post Next post »
More news
Senaste inläggen
04sep

Rala Sweden AB förvärvas av PrimoTech Group AB

PrimoTech har per 2023-08-24 förvärvat majoriteten av aktierna i Rala Sweden AB. Rala har sedan 1988 utvecklat och levererat tekniklösningar för infrastruktur och anläggningar. Idag är företag...
Läs mer