Rala rekryterar

Serverbyte i vår IT-miljö

För att ytterligare förbättra driften och upplevelsen av våra digitala mötesplatser genomför vi ett serverbyte i vår IT-miljö. Serverbytet innebär ett avbrott nu på fredag den 5 juni från 12.00-16.00.

Det går ändå bra att nå oss via mail och telefon för att diskutera material och projekt. Kontakter till oss hittar du här.

Du har väl inte missat vår nyligen lanserade Versa G3- kabel? Mer information om den finns här.

« Previous post
More news
Senaste inläggen
25maj

Pressrelease; Versa G3 ökar kapaciteten i fibernäten på ett smidigt sätt

Rala har sedan många år varit i framkant inom mikrokabeltekniken. Nu lanserar vi den senaste generationen av våra Versakablar som verkligen innebär ett stort steg mot fler fibrer i tunnare kablar. Utan att tumma på andra viktiga egenskaper – snarare tvärtom.

En ny generation kablar

Inom Versa G3-serien finns kablar från 96f till 552f. Alla med utmärkta installationsegenskaper. Nedan är en översikt över de olika Versa G3-kablarna.

Ökad kapacitet i näten

Genom att göra kablarna tunnare än tidigare generationer så kan kapaciteten ökas, i befintlig kanalisation och vid byggen av nya nät. Mer fiber i tunnare kablar. Några exempel; Versa G3, 552f har en diameter på bara 8,2 mm, Versa G3 288f, går bra att blåsa i 14/10 rör, Versa G3 96f i 7/5,5 mm.

Robustare

Versa G3 är uppbyggd med fillers enligt tekniken som finns i SZ-Stranded loose tube kabel. Mellan tuberna ges längsvattentäthet genom svällband. Rala har inte dragit ned på mantelns tjocklek.

Smidigare

Versa G3 klarar minde böjradie vilket bland annat betyder att det är smidigare att slinga med Versa G3. Installationen, prepareringen är smidigare då tuberna är tunnare   Läs mer om de nya kablarna, klicka här. Kabelspecifikationen finns här. Vill du lära dig mer om hur du kan använda Versa G3 i din anläggning? Anmäl dig till vårat webinar, här.
Läs mer