Ralaflex G2 är en av våra mest omtyckta brunnsprodukter och är ett bra val för signalkabel, fjärrvärme, fjärrkyla, telekom och t ex ventiler. Hela Ralaflex G2-sortimentet är dessutom rekommenderad produkt av Byggvarubedömningen.

Byggprojekt i alla sektorer vi är verksamma inom har miljökrav på olika nivå att uppfylla. Genom att Ralas kunder redan under planeringsfas och beställning enkelt kan hitta fram och välja produkter som uppfyller de villkor och krav de lyder under förenklar processen att välja hållbara alternativ.

Rala har redan idag kunder som vill köpa byggmaterial med låg klimatpåverkan. Vi är helt säkra på att efterfrågan kommer att öka väsentligt framöver, samma sak gäller för återbrukade produkter. Ralaflex G2 är bra exempel på två viktiga områden som gemensamt bildar en efterfrågad produkt. Området runt hållbarhet och byggprojekt är bara i sin linda och något som kommer växa framöver.

« Previous post Next post »
More news
Senaste inläggen
04sep

Rala Sweden AB förvärvas av PrimoTech Group AB

PrimoTech har per 2023-08-24 förvärvat majoriteten av aktierna i Rala Sweden AB. Rala har sedan 1988 utvecklat och levererat tekniklösningar för infrastruktur och anläggningar. Idag är företag...
Läs mer