Utveckla system för Sveriges och världens infrastruktur

Ta chansen att bli en del av ett företag i tillväxt som jobbar med en av vår tids viktigaste teknologier inom infrastruktur – fiberteknologi. På Rala får du möjlighet att påverka både ditt egna arbete samt vara en del av samhällsutvecklingen.

Stämmer följande in på dig?

Skicka in din ansökan idag!

OM RALA

Rala har varit en del av fiberteknologins framväxt i Sverige sedan 1988. Ralas fokus har sedan starten varit, och är fortfarande, den passiva infrastrukturen. Hos Rala finns ett komplett sortiment av högkvalitativt material för byggandet av fibernät och ett tjänsteutbud som stödjer nätägare och andra aktörer, under vägen till ett robust framtidssäkert fibernät.

Branschen är på stark frammarsch och växer, både i Sverige och internationellt. Rala siktar högt och har ambitioner att revolutionera projekten för utbyggnad av publik infrastruktur för telekommunikation och på så sätt bidra till utvecklingen av hållbara samhällen, i Sverige och i andra länder.

OM ARBETSUPPGIFTERNA

På Rala får du möjlighet att bli en del av ett mindre utvecklingsteam som utvecklar verksamhetskritiska system på ett bolag som är i stark tillväxt. Rollen är bred och du får möjlighet att jobba med olika tekniska miljöer och språk. Du är med och utvecklar system som används internt, bland annat ett system för nätplaneringsavdelningen på Rala. Dessutom kommer du att jobba med det webbaserade system som Ralas kunder använder.

Det här är tjänsten för dig som stimuleras av att veta att ditt jobb verkligen har stor betydelse för helheten, som gillar att jobba brett programmeringsmässigt och som önskar få utlopp för din kreativitet. På Rala ger man alltid det lilla extra.

Rollen innebär att du får ansvar, möjlighet att vara kreativ och komma med egna idéer – den kod som du skriver blir viktig för verksamheten i stort.

Några av de språk som används av Ralas utvecklingsteam är C#, Javascript, Ruby on Rails och PHP.

Placeringsort på Ralas kontor i Linköping.

OM DIG

Vi ser gärna att du har jobbat ett par år inom mjukvaruutveckling och har hunnit skaffa dig en bra grund att fortsätta utvecklas på. Högskole- alt. civilingenjörsexamen med programmeringsinriktning efterfrågas.

Rala har inställningen att en duktig programmerare kan lära sig nya språk bara viljan finns, därav ställer vi inte krav på erfarenhet inom specifika språk. Däremot riktar vi oss till dig med fokus backend, även om viss erfarenhet av frontend ses som positivt.

Erfarenhet inom följande områden är meriterande:

För att trivas och leverera behöver du trivas med att både arbeta självständigt men även kunna bidra till att ni som team kommer framåt och trivs i varandras sällskap, att ni tillsammans har kul på jobbet. Vidare ser vi nyfiken samt kreativ som positiva egenskaper.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

INTRESSERAD?

I denna rekrytering samarbetar Rala med Skill.

Urvalsarbetet sker löpande, skicka in din ansökan redan idag. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Skill, Elise Karlborg, 013-473 20 64.

Tillsvidareanställning på Rala i Linköping.

Tillträde enligt överenskommelse.