ordermottagare

Ledig tjÀnst- Orderhanterare

Orderhanterare pĂ„ Rala Ă€r jobbet för dig som Ă€lskar kundkontakt, logistik samt ansvar. Vi letar efter dig som drivs av att ge det dĂ€r lilla extra, som har servicekĂ€nslan i ryggmĂ€rgen och som gillar att ha kul pĂ„ jobbet. Som orderhanterare pĂ„ Rala har du en oerhört viktig funktion, du Ă€r Ralas ansikte utĂ„t och ditt arbete bidrar till Ralas fortsatt goda renommĂ©. Ta chansen att bli en del av ett företag i tillvĂ€xt som jobbar med en av vĂ„r tids viktigaste teknologier inom infrastruktur – fiberteknologi.

StÀmmer följande in pÄ dig?
‱ Brinner för service
‱ Beskrivs som strukturerad och ansvarstagande
‱ Är flexibel och trivs med variation

OM FÖRETAGET

Rala har varit en del av fiberteknologins framvÀxt i Sverige sedan 1988. Ralas fokus har sedan starten varit, och Àr fortfarande, den passiva infrastrukturen. Hos Rala finns ett komplett sortiment av högkvalitativt material för byggandet av fibernÀt och ett tjÀnsteutbud som stödjer nÀtÀgare och andra aktörer, under vÀgen till ett robust framtidssÀkert fibernÀt.

Branschen Àr pÄ stark frammarsch och vÀxer, bÄde i Sverige och internationellt. Rala siktar högt och har ambitioner att revolutionera projekten för utbyggnad av publik infrastruktur för telekommunikation och pÄ sÄ sÀtt bidra till utvecklingen av hÄllbara samhÀllen, i Sverige och i andra lÀnder.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som orderhanterare har du mĂ„nga kontaktytor, bĂ„de med intern personal och med kunder. Du mottar bestĂ€llningar och frĂ„gor via bĂ„de telefon, mail och Ralas web shop. Det Ă€r en roll som erbjuder ansvar och högt tempo och du har mĂ„nga uppgifter igĂ„ng parallellt. Du kommer att bli en del av ett team som idag bestĂ„r av 3 drivna och sympatiska tjejer – ett team som tillsammans har kul pĂ„ jobbet.

För rÀtt person finns möjlighet att pÄ sikt ta ett övergripande ansvar för hela orderfunktionen.

Rollen i korthet:
‱ Orderhantering
‱ MĂ„nga kontaktytor bĂ„de internt och externt
‱ Stöd till kunder och sĂ€ljare

Placeringsort Àr Ralas kontor i Linköping.

Rala jobbar pÄ en internationell spelplan, det finns planer att pÄ sikt etablera en orderfunktion utomlands, nÀr sÄ blir fallet kommer din kompetens och input bli vÀrdefull.

DIN PROFIL

Vi ser att du har minst ett par Ă„rs erfarenhet av att ha jobbat i en liknande roll inom orderhantering. Utbildning inom order- och logistik ses som meriterande.

Van Office-anvÀndare Àr ett krav. Erfarenhet av affÀrssystemet Pyramid och av SharePoint Àr meriterande, dÄ Rala anvÀnder dessa system.

Det Àr viktigt att du har en hög servicenivÄ, att du drivs av att göra det dÀr lilla extra, och har ett brinnande engagemang för att skapa ett positivt bemötande.

Att du Ă€r ansvarstagande och noggrann med instĂ€llningen att det du gör ska bli rĂ€tt frĂ„n början Ă€r viktigt. Även god samarbetsförmĂ„ga samt lojalitet vĂ€rdesĂ€tts högt.

Goda kunskaper i svenska och engelska Àr ett krav, tyska ses som meriterande.

ANSÖKNINGSFÖRFARANDE

I denna rekrytering samarbetar Rala med Skill.

Ansök idag!

Urvalsarbetet sker löpande, skicka in din ansökan redan idag. Logga in eller registrera ditt CV pÄ www.skill.se

Vid frÄgor kontakta gÀrna ansvarig rekryteringskonsult pÄ Skill, Elise Karlborg, 013-473 20 64.

TillsvidareanstÀllning pÄ Rala i Linköping.

TilltrÀde enligt överenskommelse.