Orderhanterare på Rala är jobbet för dig som älskar kundkontakt, logistik samt ansvar. Vi letar efter dig som drivs av att ge det där lilla extra, som har servicekänslan i ryggmärgen och som gillar att ha kul på jobbet. Som orderhanterare på Rala har du en oerhört viktig funktion, du är Ralas ansikte utåt och ditt arbete bidrar till Ralas fortsatt goda renommé. Ta chansen att bli en del av ett företag i tillväxt som jobbar med en av vår tids viktigaste teknologier inom infrastruktur – fiberteknologi.

Stämmer följande in på dig?
• Brinner för service
• Beskrivs som strukturerad och ansvarstagande
• Är flexibel och trivs med variation

OM FÖRETAGET

Rala har varit en del av fiberteknologins framväxt i Sverige sedan 1988. Ralas fokus har sedan starten varit, och är fortfarande, den passiva infrastrukturen. Hos Rala finns ett komplett sortiment av högkvalitativt material för byggandet av fibernät och ett tjänsteutbud som stödjer nätägare och andra aktörer, under vägen till ett robust framtidssäkert fibernät.

Branschen är på stark frammarsch och växer, både i Sverige och internationellt. Rala siktar högt och har ambitioner att revolutionera projekten för utbyggnad av publik infrastruktur för telekommunikation och på så sätt bidra till utvecklingen av hållbara samhällen, i Sverige och i andra länder.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som orderhanterare har du många kontaktytor, både med intern personal och med kunder. Du mottar beställningar och frågor via både telefon, mail och Ralas web shop. Det är en roll som erbjuder ansvar och högt tempo och du har många uppgifter igång parallellt. Du kommer att bli en del av ett team som idag består av 3 drivna och sympatiska tjejer – ett team som tillsammans har kul på jobbet.

För rätt person finns möjlighet att på sikt ta ett övergripande ansvar för hela orderfunktionen.

Rollen i korthet:
• Orderhantering
• Många kontaktytor både internt och externt
• Stöd till kunder och säljare

Placeringsort är Ralas kontor i Linköping.

Rala jobbar på en internationell spelplan, det finns planer att på sikt etablera en orderfunktion utomlands, när så blir fallet kommer din kompetens och input bli värdefull.

DIN PROFIL

Vi ser att du har minst ett par års erfarenhet av att ha jobbat i en liknande roll inom orderhantering. Utbildning inom order- och logistik ses som meriterande.

Van Office-användare är ett krav. Erfarenhet av affärssystemet Pyramid och av SharePoint är meriterande, då Rala använder dessa system.

Det är viktigt att du har en hög servicenivå, att du drivs av att göra det där lilla extra, och har ett brinnande engagemang för att skapa ett positivt bemötande.

Att du är ansvarstagande och noggrann med inställningen att det du gör ska bli rätt från början är viktigt. Även god samarbetsförmåga samt lojalitet värdesätts högt.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, tyska ses som meriterande.

ANSÖKNINGSFÖRFARANDE

I denna rekrytering samarbetar Rala med Skill.

Ansök idag!

Urvalsarbetet sker löpande, skicka in din ansökan redan idag. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Skill, Elise Karlborg, 013-473 20 64.

Tillsvidareanställning på Rala i Linköping.

Tillträde enligt överenskommelse.