Säljarbetet för Rala är inte riktigt som andra säljarjobb. Våra kunder kan mycket och det ställer krav på de som representerar Rala. Såväl inom social- som teknisk kompetens.

Om Rala

Rala har varit en del av fiberteknologins framväxt i Sverige sedan 1988. Vårt fokus har sedan starten varit, och är fortfarande, den passiva infrastrukturen. Hos Rala finns ett komplett sortiment av högkvalitativt material för byggandet av fibernät och ett tjänsteutbud som stödjer nätägare och andra under vägen till ett robust framtidssäkert fibernät.

Branschen är på stark frammarsch och kommer troligtvis att fördubblas under de närmaste åren. Rala siktar högt och har ambitioner att revolutionera projekten för utbyggnad av publik infrastruktur för telekommunikation. Både i Sverige och i andra länder.

Om arbetet

Som Teknisk Säljare blir du en viktig kugge i att marknadsföra och sälja Ralas produkter och tjänster. Dina kunder är nätägare och entreprenadföretag inriktade på att bygga fibernät. Vi har också en del grossister bland våra kunder. Jobbet innebär självklart en hel del resor och jobb på mässor och andra event.

Du blir del av ett framgångsrikt och kompetent säljteam. Det här är en nyckelposition hos Rala som befinner sig i en expansiv fas i en expansiv bransch.

Rala erbjuder rätt person ett omväxlande arbete i ett marknadsledande och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke. Stora möjligheter att påverka din roll och yrkesmässiga karriär.

För närvarande är vi är mest intresserad av att stärka vår närvaro i Östergötland och i Sydsverige.

Om dig

Vi ser gärna att du har teknisk bakgrund och teknikintresse.
-Du har erfarenhet av att sälja tekniskt avancerade produkter, gärna också av att sälja tjänster.
-Du har ett uttalat driv med vilja att arbeta strukturerat.
-Du älskar försäljning och att göra lönsamma affärer.
-Som person är du prestigelös med sinne för att hantera varierande arbetsuppgifter, med flera projekt igång samtidigt där du har förmågan att se detaljer men även helheten.
-Du jobbar strukturerat och självständigt.
-Du har lätt för samarbete och naturlig fallenhet att skapa och bygga relationer.
-Du är en van förhandlare och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Engelska är också ett krav.

Intresserad?

Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan!
Anmäl ditt intresse genom att ringa säljchef Stefan Peterson 070-533 85 42 eller HR-ansvarig Ingrid Lindbom 072-182 03 45.