OWB, en smart liten box!

Vi har lyssnat på flera av er som är våra kunder och insett att det saknats lösningar för terminering utanför fastigheter, eller på parkeringar, eller vid tillfälliga fiberanslutningar. Listan kan säkert göras lång på områden som den passar för.

OWB, artikelnr 1250333, är en bra lösning för de här olika applikationerna där det finns möjlighet att patcha 2 fiber. Boxen är IP65-klassad eftersom kontakter och mellanstycken inte tål fukt.

Fördelen med denna OWB är att man kan bryta fiberförbindelsen för att mäta åt båda hållen. Detta underlättar vid felsökning och det går därmed avgöra om felet är inne i fastigheten eller ute i det nät som nätägaren ansvarar för. Om det krävs ny installation av kundkabeln så är det bara fram till väggboxen som behöver bytas ut.

Väggboxen levereras med 2 st mellanstycken (SC/APC).

Läs mer och beställ den i vår webbshop.

« Previous post
More news
Senaste inläggen
21mars

Världens tunnaste 192-fiberkabel- bara 6,3mm diameter

Versa Slim är den tunnaste 192 fiberkabel som finns. Den kommer från Prysmian Group, världsledande tillverkare av högkvalitativ fiberkabel. Den har samma höga prestanda, kvalitet och tillförlitlighet som du är van vid från våra andra optokablar, bara ännu smäckrare. Versa Slim 200/19 kabeln är  0,6 mm tunnare än vår andra Versa 192 kabel och diametern är bara 6,3 mm! Och ju tunnare kabel desto enklare hantering, lägre friktion och enklare förläggning.   Och kanske det bästa; Versa Slim 200/192 går utmärkt att blåsa i 10/8 rör! Den första 192 fiberkabel som klarar kraven i Robust Fiber för installation i rör med innerdiameter på 8,0 mm.   Versa Slim 200/192, G657A2, egenskaper: Konstruktion: 8 tuber x 24 fiber Kabel: Ø 6,3 mm Kabelvikt: 47 kg/km Trumstorlek: K9   Versa Slim 200/192 finns för leverans under sommaren.  Läs mer här om kablarna i Versaserien. Kontakta oss för mer information.
Läs mer