Om Rala

Vi pÄ Rala AB anpassar den frÀmsta tekniken till dina behov av snabba, kostnadseffektiva och lÄngsiktiga installationer av fibernÀt. Vi driver frÄgan lÀngre och lÄter det aldrig stanna vid ett passivt nÀt.

För oss Àr det viktigt att du som nÀtÀgare eller entreprenör Àr framgÄngsrik i dina uppdrag och affÀrer. För lÄngsiktighet krÀvs strategiskt tÀnkande, utveckling av affÀrer och flexibilitet. VÄrt ansvarstagande Àr lÄngsiktigt.

Nationella nĂ€tĂ€gare – adoptera anpassad teknik frĂ„n Rala
Som nationell nÀtÀgare har du sÀkert unika och specifika behov. Ett tÀtt samarbete ger oss förstÄelse för dina utmaningar och din situation in i minsta detalj. Vi har lÄng erfarenhet, mÄngfacetterad kunskap och ett globalt kontaktnÀt och med det som utgÄngspunkt utvecklar vi teknik och leveranser sÄ att det fungerar med dina affÀrer. Vi anpassar och bygger efter alla önskemÄl.

Lokala – ta del av kunskapen som Rala byggt upp
Vi vet att varje situation Àr unik och att fÄ lösningar kan genomföras utan hÀnsyn till lokala förhÄllanden. NÀr stadsnÀt vÀnder sig till oss fÄr du snabbt tillgÄng till vÄr lÄnga erfarenhet och unika kunskap. Det gör att du kan implementera tekniker och strategier, som vanligen inte Àr tillgÀngliga för mindre nÀtÀgare. Tillsammans hittar vi de smartaste sÀtten att anpassa allt frÄn fiberkabel till logistik och processer. Med oss kan stadsnÀtet utvecklas. VÄrt högsta mÄl Àr att du ska vara framgÄngsrik.

FastighetsĂ€gare & campusnĂ€tverk – bygg för framtiden med full kapacitet
För fastighetsÀgare bidrar vÄra erfarenheter och vÄrt kunnande till en hÄllbar och utvecklande utbyggnad. Tillsammans navigerar vi i den vÀrld av teknik, utveckling och möjligheter som vÄr samtid erbjuder.

Samma sak gÀller för dig som ansvarar för campus med höga krav pÄ infrastruktur. IT blir för var dag ett allt viktigare och centralare verktyg för företag och organisationer. Intern kommunikation, styrning av processer och affÀrssystem Àr beroende av sÀkerhet, kapacitet och flexibilitet och infrastrukturen behöver klara kraven och vara flexibel nog att utvecklas med företaget. Med oss kan er IT fÄ maximala förutsÀttningar att stödja verksamheten.

Entreprenör – ta snabbt steget fullt ut
Vi samarbetar med dig som vill vara din kunds frÀmsta partner. Och vi jobbar för att du ska lyckas. Förutom att vi kontinuerligt utvecklar teknik som ger nya möjligheter, kan vi i nÀra samarbete med dig ta fram organisatoriska och tekniska lösningar som passar varje situation. Vi lÀgger stor energi pÄ att alla ska kunna utföra sina uppgifter pÄ bÀsta sÀtt, med din kunds bÀsta i fokus. Det spelar ingen roll om det bara Àr en del av en installation eller hela entreprenaden frÄn planering till den sist startade CPE:n.

Grossist – en viktig lĂ€nk
Rala NGN Sweden AB arbetar genomgÄende med innovativt tÀnkande och flexibilitet. Resultatet Àr ofta attraktiva och bra produkter. I nÄgra fall gör vi dem tillgÀngliga över hela landet vilket dÄ sker i samarbete med ÄterförsÀljare. Det innebÀr att vi möter vÄra kunder dÀr de vill bli mötta. Att placera vÄra produkter hos lokala ÄterförsÀljare kan tillföra flera fördelar för den övergripande leveransen.

Mer om oss pÄ Rala AB:

Code of Conduct: vÄr policy för CSR
Adresser & kontaktuppgifter
Juridisk information
Kvalitet & miljö
Ralas logotyper

Returnera trummor